Martine Knoppert, vormgeving in glas

 

home

martine

glas

cursus

boek

exposities

contact

links

 

 

 

zoetermeer

den haag

Nieuw cursusseizoen 2018-2019 start in september.

Net als vorig jaar kunt u op de woensdag terecht voor lessen van twee uur. Er is een les aan het eind van de middag (16.15 - 18.15 uur) en een les op de avond (19.30 - 21.30 uur).

Zowel voor de middag als de avond is er nog een enkele plek. Beginners leren via een aantal technische opdrachten de mogelijkheden kennen. Dan ontstaat er vaak een voorkeur die men zelf gaat uitdiepen. Kom langs om een gratis proefles te volgen (op afspraak).

Komend seizoen zijn er twee workshops in nieuwe technieken inbegrepen.

Bekijk het inschrijfformulier om de prijzen te zien.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden voor het seizoen 2018/2019.

Lessen/vakantie/workshopschema

Inhoud van de cursus. Bij glasbewerken is fusing de kernbezigheid, bestaand glas in ovens opnieuw versmelten en vervormen. Technieken die je daarbij gebruikt zijn bijvoorbeeld glassnijden en ook zandstralen en slijpen. Om goed te stoken is het ook essentieel om te weten hoe het aparte materiaal glas zich gedraagt.  

Locatie van de cursus. De cursuslocatie voor glasbewerken is gelegen in Escamp en genaamd Zuid 57. Het adres is Zuidlarenstraat 57, een zijstraat van de Leyweg. Bereikbaar met bus 21 en 23 of randstadrail 4 (halte Zuidwoldepad). Er is ook gratis parkeergelegenheid.