Martine Knoppert, vormgeving in glas

 

home

martine

glas

cursus

boeken

exposities

contact

links

 

 

 

zoetermeer

den haag

Lessen glasbewerken door Martine Knoppert bij CKC en partners in Zoetermeer seizoen 2018/2019.

Aanbod op de dinsdag

Het dinsdagatelier wordt aangeboden in twee blokken van vijftien lessen. Tijdstip is van 13.00 - 17.00 uur. Bij het atelier is de docent 2,5 uur aanwezig. Het atelier is voor gevorderden.

Halverwege elk dinsdagblok zal er een aparte workshoples gepland worden. Daar kunnen belangstellenden zich apart voor opgeven. Eind augustus zal die op de website te vinden zijn.

Aanbod op de zaterdag

Op de zaterdagochtend (van 9.30 -12.00 uur) is er glas voor gevorderden, een cursus van dertig lessen. Drie lessen zijn extra lang omdat we daarin een specifieke workshop doen.

Op de zaterdagmiddag zijn er net als vorig jaar vier blokken van 5 lessen voor beginnende en licht gevorderde cursisten. De lessen zijn van 13.00 - 15.30 uur.

Meer informatie over alle cursussen vind u op de website van CKC en Partners, zoek op docent of op dag. Aanmelden kunt u ook uitsluitend via deze website.

De locatie van CKC en Partners in Zoetermeer is Leidsewallen 80, vlakbij het oude dorp op loopafstand van Randstadrail 3 en 4 (halte Stadhuis). Parkeren is drie uur gratis met de blauwe parkeerkaart.