Martine Knoppert, vormgeving in glas

 

home

martine

glas

cursus

boeken               

exposities

contact

links

 

 

 

 

glasbewerken

golvende patronen

Het boek Glasbewerken kost 49,50 inclusief 9% BTW exclusief verzending. Het is echt een dikke pil en past niet door de brievenbus dus het moet met pakketpost, reken normaal op 7,- voor verpakking en verzending voor 1 t/m 5 stuks (in Nederland, voor het buitenland hogere bedragen, BelgiŽ bijvoorbeeld 10,50 per los boek of 20,- voor een pakket t/m 5 boeken). 

Wilt u een of meerdere exemplaren bestellen dan kunt u uw adresgegevens e-mailen naar glasatelier Knoppert. Ik stuur u dan het boek of de boeken met een BTW factuur.

Wederverkopers kunnen ook contact  opnemen per e-mail over de voorwaarden.

  • In KM (nummer voorjaar 2012) staat een recensie over het boek. De conclusie daarvan was: "Het is een openhartig naslagwerk voor collega's en een uitstekende introductie voor iedereen die het terrein van het glas wil betreden".
  • In Klei (nummer november 2011) staat ook een boekbespreking.  Het slot daarvan was: "Ook voor de keramist die niet meteen een glasoven wil aanschaffen, staan er voldoende mogelijkheden in om in de eigen keramiekoven glas te stoken".
  • Diverse gebruikers noemden het boek al "het ideale naslagwerk" en "de glasbijbel". "Dat boek gaat mijn atelier niet meer uit want als ik even vast zit staat het antwoord er in".